Regióny Nitra

Zaspal v aute rovno na autobusovej zastávke. Zabudol, že má pri sebe drogy

Policajti našli pri kontrole spiaceho muža drogy. ZDROJ: FB/Polícia Nitriansky kraj

NITRA – Vrábeľskí policajti spozorovali na Levickej ulici na autobusovej zastávke odstavené vozidlo Seat Leon, ktoré hneď aj išli skontrolovať. Vodič spal, tak mu zaklopali na okno. Informujú o tom nitrianski policajti na sociálnej sieti.

 

„Vodiča policajti vyzvali, aby predložil doklady. 26-ročný muž vydal policajtom doklady a bol tiež podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na otázku, prečo spí v aute na zastávke, sa začal správať nepokojne a začal stresovo reagovať,“ pokračujú policajti.

Nakoniec z neho vyšlo, že má pri sebe pervitín a to hneď 9 zatavených plastových striekačiek s bielou kryštalickou látkou, 20 uzatvorených plastových nádob s bielou kryštalickou látkou, jednu plastovú nádobu s ružovou tabletkou, plastové vrecúško s bielou kryštalickou látkou, dve sklenené fajky, dve plastové trubičky a prenosnú váhu.

„Z kriminalisticko-expertízneho ústavu prišiel výsledok, že ide o 122 jednotlivých dávok drogy. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť,“ dodávajú policajti.